Evergreen Rehabilitation Center Kft.

Sopron-Balf Panzió

Házirend 1. Érkezéskor a vendég köteles a Recepción átadni az adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait, (útlevélvagyszemelyi igazolvány) és a fizetendő összeget. Vendégeink a szobákat csak ateljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el. a teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napok mennyisége értendő, abban az esetben ha úgy döntenek, hogy az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.

 2. A szálláshely az érkezés napján 14 órától, az elutazás napján délelőtt 10 óráig áll a rendelkezésre. Egyéb lehetőségek előzetes egyeztetés alapján, rugalmasan intézhetők.

 3. A szálláshely végleges elhagyásakor a szoba kulcsot le kell adni, a szállásadó részére. Ennek időpontjáról előre tájékoztassa a szállásadót.

 4. Az átadott kulcsok esetleges elveszése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.

 5. A Panzió elhagyásakor az átvett TV kapcsolót vissza kell adni. Az Panzio elhagyásakor a vizet, villanyt lekapcsolni , az ajtókat, ablakokat kérjük bezárni. Kérjük, nyissa ki a szobában lévő széfet.

 6. A vendégek ingyenesen parkolhatnak autóikat a Panzio udvaron. Ha vendégek az utazás napja után folytatni akaris a parkolást a Panzio parkolóban, fizetnie kell parkolási díjat .

 7. A Panzió recepcióján megtalálhatja a Sopron Balf és a környező turisztikai információkat.

 8. Háziállatot tilos a Panzióba bevinni.

 9. A szobákban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk.

 10. Panzióban dohányozni tilos! dohanyozni az udvaron kijelolt helyen lenet. megengedett. Kérjük, tegyen cigarettát és hamu a mellékelt hamutartóba.

 11. A szobákba tilos bevinni bárminemű gyúlékony anyagot, eszközt.

 12. Reggeli étkezés ideje: 7:00 és 9:00 között

 13. A Panzió berendezését a házból kivinni tilos. Az érkezéskor és induláskor a szobakat megtekintjük. Az esetleges károk okozása esetén, a károkat a vendéggel a helyszínen rendezzük.

 14. Rendszeres szemetes, Ha extra hulladékot kell ártalmatlanítani, kérjük, tegy a kültéri kukába, Ha újrahasznosítható hulladékkal rendelkezik ártalmatlanítására, kérjük tegye a szemetet a kültéri vszelekti kukába.

 15. A Panzió a vendégek tisztán kapják meg, a 4 éjszakánál hosszabb ideig tartózkodó vendégenek az ágyneműt és cserelunk.

 16. A vendégeink látogatót nappal (8 és 21 óra között) a szállásadóval előzetes egyeztetéssel fogadhatnak.

 17. Tűz esetén a lépcsőházban találhato poroltó készüléket, hasznalja azonnal kezdje a mentést és hívja a tűzoltókat 105-ös számon majd azt követően a szállásadót!

 18. Ha súlyos egészségügyi problémája van, kérjük hívja a 112-es segélyhívó számot!

 19. A házirend megsértése kitiltást, illetőleg tárgyak eltulajdonítása, rongálása egyéb intézkedést vonhat maga után.

 20. Kérjük vendégeinket ,hogy a szobákban ne étkezzenek. melyet kérjük tisztán tartani.

 21. A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet és ha megbontja a békét.

 22. Annak érdekében, hogy minden vendég kényelmesen és biztonságosan maradhasson tartózkodása alatt, ha valaki szándékosan károsít vagy fenyeget másokat, felhívhatja a 107-es számot.

 23. Kérjük, használja az uszodát a medence melletti táblára vonatkozó szabályok szerint.

 24. Ébresztés, taxi hívás és egyéb szolgáltatások, kérjük, előre egyeztessenek a recepcióval.

 

Balf Panzio telefon: +36 99 339 124, +36 30 937 5371, +36 70 424 8733